rafygraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir süredir ben de Mac m işlemci kullanıyorum hocam intel işlemcide oyun açısında şanslı olursunuz çünkü steamde bir çok oyun m işlemci için mevcut değil.
Bir çok oyunu oynarsınız fakat bildiğiniz üzere günümüz oyunları ağırlıklı olarak ekran kartı performansı kullanıyor i9 bunun yükünü ne kadar taşıyabilir emin değilim akıcı bir deneyim beklememek gerek. Genel olarak apple bilgisayarların gündelik işlerin için daha çok kusursuz olduğunu söyleyebilirim
Şimdiden hayırlı olsun

Hocam ben şimdi genelde böyle yüksek çözünürlüklü veya son çıkan oyunlar tarzında oyun oynayan biri değilim.
zaten Steam baktığım kadarıyla yeni oyunlar da 'apple işlemci gerektirir veya silicon işlemci '' ibaresi kullanmaya başlamış. kafadan eleniyoruz.

Mesela ben dota oynayan biriyim. dota 2 indirsem oynasam diye düşünüyorum Steam üzerinden sistem özelliklerine Baktım minimum;
yani bu durum da dolayı direk indirsem pc ye oynar mıyım acaba çok kasar mı fanları patlatır mı bilemiyorum.
  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: macOS 10.13 ve üstü
    • İşlemci: Intel Dual Core
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA 320M ve üstü, ya da Radeon HD 2400 ve üstü, ya da Intel HD 3000 ve üstü
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan