Bakın sırf şu yukarıdaki anlamsız ve tamamen sizin uydurmanız olan sözlerinize cevap vermek için engeli kaldırdım.
Tarafıma gerici diyorsunuz ki gerici kelimesinin anlamını bildiğinizden de şüphe ediyorum. Yine de aklınızda kalmasın diye anlatayım.
İlk okuldan bu yana gayet güzel bir şekilde kitap okurum. Üstelik bu kitap roman tarzı değil tarih-araştırma, bilim-bilim kurgu üzerinedir. sayısal olarak 1k+ kitap okumuşumdur. Evimde 400 civarı kitap bulunuyor, burada belediyeye de yerim olmadığından 400 kadar kitap bağışladım. Bunlar sadece benim aldıklarım, param olmadığında yaşadığım şehirlerde (istanbul, çanakkale, sivas, izmir) il -ilçe kütüphanelerinde kaydım bulunur.
Yaklaşık 25 yıldır tv izlemiyorum. İnternetten de okuduklarım genelde akademik makalelerdir.
Amerika kıtasından japon adasına kadar, Avustralya kıtasına kadar yerel inançlar dahil, ortalama büyük inançlar ve kültürler hakkında yeterli sayılabilecek kitap-araştırma makale okudum. Bunlar taraflı değil farklı kaynaklar. Bilinen 3 büyük din, 4 kutsal kitabı indirildikleri dönemdeki olayları da inceleyerek okudum.
Tüm bunlar ışığında dünyaya bakış açım Ülkem dışında tarafsızdır. Yani ne israil ne de hamas açısından ideolik yaklaşımım YOK.
Bu gün, geçmişte de olduğu gibi, terörist sever sizin gibi insanlar yüzünden masum siviller, çocuklar ölüyor. Bakın sizin yüzünüden diyorum.
Burada Hamas terör örgütünü desteklediğiniz için,
gazze de insanlar ölüyor. siz ve sizin gibiler de sözde vatan saunması yapıyor diye bir yalana sarılıyor, daha fazla yalanlar uyduruyorsunuz.
Gazzede ölen o çocukların kanları sizin ellerinizde. Hamas kadar siz de suçlusunuz.
Bana kalkıp ta vicdan ayağı yapmayın. Konunun başından bu yana, filistinliler haksız DEMEDİM. Hamas Terör Örgütürdür diyorum.
sizin gibi olanlar O kadar ideolojik saplantılar içindesiniz ki, Hamas sivil öldürdüğünde kahraman İsrail daha sert cevap verdiğinde terörsit oluyor. Sonuçta sizin ideojileriniz yüzünden her yıl binlerce çocuk ölüyor.
Sizin Terörist sevdanız yüzünden israil topraklarında, Gazzede, Filistin topraklarında Çocular ölüyor. İsrail kadar suçlusunuz.
Siz insanların yaşam hakkını savunmuyorsunuz, siz teröristlerin daha fazla insan öldürmesini savunuyorsunuz.
İdeolojik olarak Türkçüyüm, Ülkem dışında, Türk ırkı dışında, ne bir ülke ne de başka bir ırkı savunmuyorum. Savunduğum şey ülkemin, ırkımın çıkarlarıdır.
İyi forumlar
New York borsaları açıldı hocam, kolay gelsin iyi forumlar.