Sezar6699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok güzel yazmışsınız ama ben o arkadaşa objektif bir şekilde 6 adet mesaj yazdım konu altında fakat ideolojisinin önüne geçiremedim, belki internet ortamı olduğu için geri adım atmak istemedi bunu küçük düşürücü gördü ama biraz da olsa düşünce yapısının değiştiğini de düşünüyorum.
Ben açıkçası işin ikna kısmında değilim çünkü ideoloji gözlüğüyle olaylara bakan birilerini ikna etmek imkansız gibi bir şey. Hele hele okuyup, araştırdığını iddia ederek o gözlüklerden sıyrılıp başka pencereden olaya bakamayanlara zaten hiç bir şey anlatamayız. Benim bu yorumları yazmamın tek nedeni Heniye gibi birine Ulu orta yerde terörist diyenlere cevap vermektir. İsrail gibi bir terör devleti varken çıkıp Heniye'ye terörist diyen mesajlara sadece bakarak geçmek ağrıma giderdi. Haklı olsaydı beraber terörist derdik ama haksız şekilde birine laf atmak kabul edilecek bir şey değil. Sadece dün sabah namazında 100 kişi kaydedilmişken bunları görmeyip 7 Ekime takılarak yaygara koparmak biraz da zulme taraftar olmaktır.