Ben de düşüncelerimi belirteyim.

InstaFly aslında Instagram'da manuel yapabileceğiniz tüm işlemleri kolay ve otomatik olarak yapmaya yarayan bir araçtır. Size mucizeler sunmaz. Yani eskiden sunmaz diyebiliyordum. Şu anda ufak bir mucize sunuyor.
Şu anda size sunacağı mucize telefondan yapabildiğiniz maksimum takibin 10 katını InstaFly ile yapabilmek: https://www.socifly.com/blog/instafl...-arttirin.html

İşe yarama konusuna gelecek olursak;
Eğer yapacağınız işlemler konusunda bir planınız yoksa InstaFly bir işe yaramaz. Çünkü yazılımı açtığınızda aklınıza gelebilecek ve ihtiyacınız olan herşeyi içeren 100'den farklı gelişmiş araç önünüze gelecektir.
Plan olmadan bu araçları kullanmak bir fayda sağlamaz. Programı açtığınız an binlerce takipçi size gelmez. Programı kullandıkça size gerçek, aktif ve sizin sayfanızın ilgi odağı olduğuna inanan kişiler gelecek.

Fakat önce yapmak istediklerinizi planlarsanız, sayfanıza göre bir hedef kitle belirlerseniz işte o zaman mucizelere şahit olursunuz.
En aktif kullanıcılara ulaşıp, en iyi etkileşimleri alırsınız. En düşük maliyetle, en iyi verimi alırsınız.
Bu mucizeyi de siz oluşturursunuz. InstaFly sadece sebep olur.

Ben daha önceden hiç Instagram'da bu işlemleri yapmadım, bir plan çizemem, bu işlerden çok anlamam derseniz de bize bir destek talebi açmanız yeterli.
Sayfanızı inceleriz, yol haritası çıkarırız. En iyi verimi alabilmeniz için elimizden geleni yaparız.