Ment alacak tweetler atmanız para kazanma durumunuzu arttıracaktır, paylaşılan sözler çok fazla ment almadığı için çok tutmuyor önerim video tarzı hesaplar kurmanız videolar çok ment almakta profil ziyaretı, mentlerde görülen reklamlar ve tıklanan reklamlardan gelir elde ediliyor
kripto hiç denk gelmedi hocam bana çevremde falan onların rt grupları falan var konu hakkında isterseniz kripto hesabına bir mesaj atıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz kripto hesabıyla ilgili bir şey diyemiycem ama para kazanmanın takipçi ile ilgisi yok 1k takipçili adam da para kazanıyor
para kazanma kapanma olayları olduğu için ben çok fazla aktiflik sağlayarak diğer arkadaşlar gibi çok sık etkileşimden kaçındım lakin bu dönemde güzel para yatacaktır çünkü etkileşime abandım 7 günlük istatistiklerimi de iletiyorum örnek olsun grupta ki arkadaşlarımız 2 haftada 1 100-150 dolar altı ödeme almıyorlar
30-40k ödeme aldım hocam ben açıldığı günden bu yana
hocam geçen ay bot izlenme ile 10a yakın arkadaşın para kazanmasını aktif ettik ama onu twitter fixledi artık bot görüntülenme organik bile yansısa uyguna düşürmüyor para kazanmayı manuel kasılması gerekiyor Türkiyede ki pusholder gibi haber sayfalarını takip edip bildirimleri açın aktif kullanarak mentler atın anlamlı başkaları tarafından okunup beğeni alacak 1 hafta olmadan 5m görüntülenme şartını tamamlarsınız
Videolarda özgünlük istiyor mu veya kuralları var mı ?