Bazen hepimizin başına geliyor... "Herkes yapıyor, ben yapıyorum olmuyor," demişizdir. Profesyonel hayatımda işler genelde yolunda gitse de zaman zaman dalgalanmalar yaşamak kaçınılmaz oluyor. Burada şikayet ettiğim şey, işlerin az veya çok olması ya da şu yaşımda şunları başardım ama şu hedeflerime ulaşamadım gibi bir şey değil. İyi ki sağlığımız yerinde ve elimizden gelenin en iyisini yapabiliyoruz. Belirli bir çevrede saygı görüyor ve iş alıyoruz. Yönetmenlik ve ajans tarafında işler yolunda, ancak girişimcilik tarafında yatırımlarım bir süredir beklediğim gibi gitmiyor. Bunun doğası gereği böyle olduğunu biliyorum, bu yüzden web, yazılım ve projeler konusunda üretmeye ve denemeye devam ediyorum. Yani şikayetim buna da değil...

Asıl isyanım şu: Sosyal medya için ürettiğim içerikler ya şanssızlıklara kurban gidiyor ya da daha büyük bir proje veya iş geldiği için rayına oturmuş içerik üretimini durdurmak zorunda kalıyorum. Bu döngüde, kendi başıma gerçekleştirmek istediğim içerik üreticiliği bir türlü istediğim başarıya ulaşamıyor. Ama danışmanlık verdiğim projeler hem kendim hem de projeler adına iyi sonuçlar veriyor ve iyi kazançlar elde ediyoruz.
Gelelim son olaya... Malumunuz, Instagram günlerdir kapalıydı. Hafta başında çok hoşuma giden bir içerik gördüm ve "Bunun daha iyisini ben de çekebilirim" dedim. Hazırlıklara başladım ve tam yayınlayacakken başka biri de aynı içeriği tekrar çekmişti. Ve büyük bir sayfa da onun içeriğini alıp paylaşmıştı... "Olsun, ben de yapayım," dedim ve yayınladım. İçerik biraz etkileşim alacak gibiydi ki birden erişim yasağı kalktı!
Tabii ki yasağın kalkmasına sevindim ama insan ister istemez "Benim sayemde mi? Ben tam buna uğraştım hazırladım diye yasak mı kalktı..." diye düşünmeden edemiyor. xD

RESMEN INSTAGRAM ERİŞİM YASAĞI BENİM SAYEMDE (YÜZÜMDEN) KALKTI! xD

Bu arada, içeriklerimi arada bir forumda da paylaşarak sizlerden destek almak istiyorum. Bu konuda öneri ve fikirlerinize açığım. 😊

Bahsi geçen konu ve içerik:
https://www.r10.net/instagram-ticari...post1087826973