By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletin 1 kuruş desteğini görmedim daha hocam. Isletmecimisiniz bilmiyorum ama esnaf kredilerinin normal kredilerden geri kalır yanı kalmadı.
Ve o krediyi de vermemek için 40 takla atıyorlar.

Onu da geçtim. Verdikleri 3 kuruş FAIZLI krediyi ağzınıza sakız edersiniz de, büyüklerin sıfırlanan vergilerine laf etmezsiniz. Gerçekten çok objektifsiniz!
Ben herşeyin çok iyi farkındayım hocam, merak etmeyin, büyükleride görüyoruz küçükleride görüyoruz herkese hakettiği gibi tepki veriyoruz, yok öyle burada esnafı savunmak, basit laflarla, senelik %10 ile, senelik %15 ile kredi çekild, şuan en baba %32 beni konuşturtmayın burda, bu parayı alıpta bankaya atsanız şuan zaten kardasınız!. Birde esnafın gideri çok diyorsunuz, napıcaktınız, 1 koyup 5 mi alıcaktınız anlayamadım?, gerçi bu ülkede 1 koyup 5 alan esnaflar var gerçi ama, ne güzel alışmışız anasını satıyım, 1 satıp 1.5 kazanacağıma 1 satıp 5 kazanayım hem az satarım hem çok paraya satarım. Bu saatten sonra görücez hocam herkesi, esnafı, büyük esnafı, şirketleri durgunluğa giriyoruz, bakalım kasım ayında neler olacak? esnaf bakalım 1 koyup 5 mi alacak yoksa 1 koyup -1 mi alacak ? Bu ülke böyle böyle battı, Popülist politikalarla, yok şu batacakmış yok şuna yardım edelim, yok devletten destek.