Neron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim ben bahsettiğin partiden bahsediyorum farkındaysan teker teker içeri atıldılar dağda bayırda olmadık fotoğrafları yüzünden biz sırtımızı şuna buna dayadık diye söyleniyorlardı bi dönem yine.

bop rafa kalktı hocam sen rahat ol. en azından iktidar parti tarafından. sayın karabulut biz hayata geçireceğiz dedi hatta sonra onuda şutladılar
bu piyasanın bozukluğunun sebebi bu. gereken yere geldiler, teker teker fişini çekmeye başladılar herkesin.

türkiye de daha önce de benzer krizleri oluşturdular. şuan paylaşamıyorum hassas bilgiler içeriyor. istiyorsan özelden atarım
Ben o partiyi desteklediğimi söylemedim. Sırtını bilmem hangi marjinal örgütlere dayayanları destekleyecek değilim. Ben Kürtçe diyorum sen olayı Pkk’ya getiriyorsun.
Bak, senin kadar en az bende nefret ederim onlardan ama bu asla dili yasaklama, köy isimlerini alma, bilinmeyen dil gibi işlemleri meşrulaştırmaz. Osmanlıda böyle sorunlar yoktu, Osmanlı'ya en bağlı olan milletlerden birisi zaten Kürtlerdir. Hem dini hem dillerini özgürce yaşadılar. Cumhuriyet döneminde Kürd alimi ve sözü geçen Kürd büyüklerinin çoğu idam edildi. Bunlar o boşluktan yararlanarak bugüne kadar geldiler. Geçmişte devlet yöneticileri Kürtlere karşı yanlış şeyler yaptı (Kürtçe konuşanı cezaevine atma, Kürtçe yasağı vs) pkk da bunu kullanarak imanı zayıf olan Kürtleri kandırıp dağa çıkardı, öldürttü ve en büyük hedefi olan her aileye 1 cenaze sözünü gerçekleştirdi...