R10.NET'in Bence En İyisi
Kıza para yedirmeyi meziyet sanan adama göre Erkek öder. Erkek ya erkekliğini hesap ödeyerek gösteriyor. Bu olay bu ülkede o kadar saçma bi konu ki. Bi keresinde sevgilimle meyhaneye gittik bi arkadaşımızda arkadaşıyla gelmiş. Sevgilimin hesabını ödemedim diye olay çıkardı herif kafası güzel. Sevgilimi, dahası o mekanda oturmayı hak etmiyormuşum mekana layık değilmişim. Kendime erkek diyormuşum. Sadece kullanma tarihin geçip çöpe atılınca harcadığın paraya üzülme sonra demin anlatıyordun ya dedim senin gibi aptallar dünyaya kazık yemeye gelmiş voyvoda gelse haline acır kazığa oturtmaz seni dedim çıktık gittik.
Bu dallamalar varken kadının böyle erkeği kaz gibi yolmasına hiç acımıyorum ben.
Geçenlerde ekşide okumuştum Ruslar geldikten sonra erkekler bunların hesabını ödemeyi bırakmış diye ağlıyorlardı.
İlk buluşmada çok hoşlandığın biriyse ısmarlayabilirsin ama kızın hal ve hareketleri çok şeyi belli eder. En azından bi numaradan da olsa elini çantasına götürsün.
Ben ilk buluşmamızda yemeği ısmarlamıştım sonra kahve içmeye gitmiştik zorla o ısmarladı mesela. karşındaki kişi sürekli sana ödetiyorsa balık baştan kokar seni mutlu edemez o insan zaten. Ben hiç görmedim ki kendi ayakları üzerinde durmayı başarmış bi kadın değer verdiği birine sürekli hesap ödetsin, aksine zoruna bile gidiyor kendi ayağının üstüne basan kadının. Sülük gibi emsin seni istiyorsan başka tabi.
Her zaman her hesabı sen ödüyorsan sadece kendini kullandırtmış olursun. 2x2=4
Hayat müşterek ama erkek hesabı ödediği sürece dimi ?