Keşke yorumlarını silmeden konuşsan bunları. Sadece benim yorumuma kaldı ise kişinin imanı vay haline.
Umarım ilk sayfalara dönersin, kimler ne demiş ne cevap almış güzelce okursun. Sana dönelim, bu konuda hdp ile alakalı paylaştığın şey, teröristlere sempatizanlık mı besliyorsun da savunuyorsun? ve buna rağmen müslümanlık taslıyorsun? Bahsettiğim mevzu daha yeni bir şey selo ile alakasız
biraz araştır.. bilmemen mümkün değil de eski arşivden çıkarmışsın. sonra siyaset yapıyorsun diyorsun bir de utanmadan.. hem laf söylüyor hem cevap istemiyorsunuz. Sen onun bunun sünnetini bırak kendine dön bak..
Müslümanlık taslamıyorum, Müslümanım. Çok şükür kiliseye gidenlere bile doğru yolu göstermeye çalıştım, elimden geleni yapmaya çalıştım ve elhamdülillah şuanda 5 vakit namaz başta olmak üzere tüm farzları yerine getirmeye çalışıyorlar. O partiye oy vermedim ama o görüşü tutanları terörist, dinsiz, imansız olarak görmen müslümanca bir davranış mı? Haşa, onun bunun sünneti dediğin kişi sayesinde dünya ayakta duruyor, efendimize saygısızlık yapma.