Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke yorumlarını silmeden konuşsan bunları. Sadece benim yorumuma kaldı ise kişinin imanı vay haline.

Umarım ilk sayfalara dönersin, kimler ne demiş ne cevap almış güzelce okursun.
2 kez yorumu sildim, tekrar alıntı yapıp yazdım cevap vermen için, mesajlarımı görmüyorsun zannettim ama görüyorsun.
Şuanki devirde en büyük sorun imandır, insanlar imanını muhafaza edemiyor. Azıcık imanı olan birisi bile herhangi tartışmada imanını kaybedebilir. Ben senin İslamı savunmana sevinirim ama savunursan. Sen, İslamı savunup efendimizin lanetlediği milliyetçiliği savunursan kendin ile çelişirsin. Osmanlıda yaşayan hemen hemen herkes mutluydu, herkesin kendine ait kültürü, dili vardı ve reddedilmiyordu. Osmanlıyı bitiren milliyetçiliktir. Şuanda Osmanlıdaki sistem mümkün değil ama bunu kötüleyip şu haritaya bakın kimler kimlerle beraber vs deyip aşağılayıcı konuşman doğru değildir. Osmanlıda her millet ayrılıp kendi devletini kurmaya çalışırken Müslüman Kürd halkı Osmanlının dağılmasını nasıl önleriz diye uğraşıyordu. Herkesin diline, kültürüne saygın olması gerek, dinimiz bize bunu emrediyor.