Konu
Bir anda soğuk yapan birini nasıl kalbimden çıkarabilirim?
10-08-2024, 15:33:09
Michaell
Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın konu biraz uzun olacak ama benim için önemli artık her günüm depresif ve düşünceler içerisinde geçiyor.
Ben çağrı merkezinde çalışıyorum normalde 1.5 ay önce işten çıkacaktım ihbar sürecimi dahi başlatmıştım ama o esnada yeni bir eğitim sınıfı geldi içlerinde çok güzel bir kız vardı ben bu kıza vuruldum, kız kankama ayarlamasını söyledim ne yaptı etti 2.haftada bi yemek ayarladık ben sırf kız için işten çıkmaktan vazgeçtim.
Ben kız arkadaşıma bana Aleyna'nın instasını bul diye her gün darlıyordum kız bir şekilde beni ona anlatmış kızın instayı almış sabahın köründe aradı instasını verdi bende hemen istek attım 1 saat geçmeden kız kabul etti.
O akşam da iş yeri bazı çalışanlar için yemek düzenliyordu şakasına arkadaşıma dedim ki Aleyna ya söyle hazırlansın onu da alayım birlikte gideriz diye bu da kıza söylemiş kız olur demiş.
Neyse götürdük yemeğe her şey güzel herkes güzel kahkahalar gülüşmeler flörtleşme ilgiler falan derken günü çok güzel kapattık ve gün sonunda gelen "Umarım Hep Mutlu Oluruz" mesajı
Aynı yemeğin içerisinde bi mevzu açıldı kız alkol kullandığından falan bahsetti bir de 🌿 tarzı bir madde ciğer diye ondan kullanıyor konu oradan vs girdi geçti lan ona da tamam dedim sıkıntı yok dedim
Hemen karşımızda benim takım lideri üst rütbeli bayan oturuyordu direkt kızın yüzüne dahi bakarak İbo bu kız olmaz bize yakışmaz vs dedi dalgaya vurduk geçtik.
Sonra pazar günü wp den sohbet muhabbet derken pazartesi baktım kız biraz soğuk yapıyor falan dedi ki iş yerinde fazla göze batmayalım insanlar konuşmasın duyumlar geliyor falan tamam dedim
Wp den konuşuyorduk bazen molalara çıkıyorduk
Sonra geçen pazar için plan yaptık Diyarbakır a gezmeye gideceğiz falan diye sırf kız için araç kiralayacaktım 4 kişi gidecektik bir şeyler oldu içimden bir his geldi vazgeçtim araç kiralayamadık ehliyet tutmadı vs bir şeyler uydurduk şehir içinde gezdik tozduk çok güzel bir gün geçirdik.
Sonra pazartesi günü başladı aşırı soğuk yapmaya
Molaya çıkalım dedim yok dedi 10 dk sonra kankasıyla molada, sonra yok annem rahatsız aklım onda dedi akşam geçmiş olsun mesajı attım
Sonra yüz yüze konuşmalıyız falan dedi hissettim bir şeyler olacağını geleyim konuşalım dedim yok iş yerinde konuşuruz dedi, ben 1 hafta izinliydim gelemem neyse şimdi konuşalım dedim yok yüz yüze konuşalım falan dedi geleyim konuşalım dedi yok dedi darkadım biraz yarın buluşuruz dedi. tamam dedim
Baktım belirsizlik var sonra ki gün kız da buluşma için de geri yazmayınca direkt kıza böyle mesaj attım (1.foto)
Sonra yok illa yüz yüze konuşalım dedi akşam gittim konuştuk bazı palavralar olaylar vs derken sonunda sarıldık tatlıya bağlandı gibi oldu her şey.
Sonra zaten izinliydim işe hiç gitmedim mesaj yazmadım o da yazmadı
2 gün hiç yazmadı çok bekledim yazsın diye yazmadı sonra ufak bi trafik kazası geçirdim mesaj attı.
Böyle kaldı sonra ben devam ettirmeye çalıştım (2.foto)
Ciğer 🌿 alamıyorum vs diyordu konuştuk falan bir şekilde, Konu dertlere geldi konuştuk falan sonra ne zaman düzlüğe çıkacağız hiç bi şey yolunda gitmiyor dedim "En Yakın Zaman da İyileş Gel" dedi
Sonra pazartesi iş başı yaptım yine baktım görmesine rağmen ne geldi,ne nasılsın dedi ne sordu ne yazdı, Bi an soğuk yaptı bıraktı öyle.
Ufak tefek konuştuk ben her şeyi bırakacağım gideceğim (üniversiteye) artık hiç bir şeye hevesim yok gibi şeyler söyledi, çok düşündüm adım atmak doğru olmaz falan dedi ardından 3-4 mesaj attım görüldü dahi atmadı böyle cevapsız bıraktı mesajlarımı.
Çok fazla seviyordum çok ilgi gösteriyordum, bazen öyle bir ilgi gösteriyordu ki o günüm cennet oluyordu bazen ise hiç ne konuşuyor ne yazıyor o günümü cehenneme çeviriyordu.
1 Haftadır iş yerinde de yüz yüze geliyoruz hiç konuşmadım o da konuşmadı mesajlarıma da dönmedi, onu görünce ister istemez çok kötü oluyorum bu durumu nasıl hafifletebilirim ? her gün gözümün önünde gidip bağırıp çağırıp sövmek istiyorum yapamıyorum elden hiç bir şey gelmiyor.
(bazı mesajlaşmaşlar ektedir.)
iki mesaj arası sadece 15 gün falan (birde erkek kankası vardı bana vaktim yok iyi değilimm vs derken çocukla içerde gülüyordu eğleniyordu ismi çıkıyordu)