velhasıl kelam, konu nerelerden nerelere vuruldu, yine döndü dolaştı oklar bir söz aktardık diye dine çevrildi.

Allah sizlere hayırlısı ile delil gerektirmeyen iman nasip etsin. Bütün inanışı zayıf, veyahut dalga geçen insanlar için bile bunu diliyorum.

En başta beni şeriatçı ilan etmişti hostorg daha ne demek istediğimi bile açıklamamışken.
Keşke olabilsek, şeriat Allah'ın kanunları demektir. Kaç insanda bunlara uyacak yürek var ?

Uymak istemeyenler, Kuran-ı Kerim'i değiştiremedikleri için müslümanları, dinimizi bozmaya çalışıyor. Dinimize karşı güveni sarsıyor. Görünen o ki başardılar büyük ölçüde.

Yine söylüyorum din yine Allah'ın dini. Uyarsınız uymazsınız, kendinize. Bizler dört dörtlük insan değiliz. Olamayız da. Kepaze haldeyiz.

Bende hata konuşmaya devam ettim haşa kendini yaradanı tanımayan, beni tanıyacak ?

Din özgürlüğün kısıtlanmasına sebep değil, yaşam kalitesinin artmasına sebeptir.. Umarım fark edersiniz.

Demiştim yine söylüyorum, nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Biz müslümanız, hayatı müslümanca görmeye gayret gösteriyoruz..
Söylemlerimiz de elbet öyle olacak. Bu konuyu dine vuruyor hatta ileri gidip "dini alet ediyor" gibi düşünenler için cevaptır. Hele sadece bir söz aktardık diye

Açık fikirli olmak iyidir, ancak her fikrin ardına gidilmez...