kalitelihostorg adlı üyeden alıntı:
Neron
Sayın Neron ekonomi yerin dibine girdikçe çıkar o telefonunu diyen dayıların ortadan kaybolması gibi güzellemelerinin seviyesi düşmüş. Ekonomi iyi herkes bizi kıskanıyor demiyorsun artık.
Birde akpye oy vermemişmiş. Buda yeni çıktı
Birde utanmadan
Ülkenin ve halkın bekası için sınırlamalar şarttır. Kurallar şarttır.
demişsin.
Bu ülkede milli güvenliği tehdit eden 10 milyon mülteci var. 2 tane instagram videosu mu ülke güvenliğini tehdit ediyor ?
Kurallar ile yasakların aynı şey olduğunu zannediyorsun. Ekonomiyi bile yine dış güçlere bağlamışsın. Oturup 2 kelime konuşulacak bir insan değilsin.
Senin özgürlük anlayışın din neyi emrederse onu yapmak üzerine kurulu. Sen özgürlükçü değilsin sen dini kuralcı yani şeriatçısın. Burada boş beleş 1000 kelime yazmana gerek yok.
@kalitelihostorg; adın kadar kaliteli olsan keşke. boş laf gevezeliği yapıyorsun, aşağılamaya çalışıyorsun kendince vs.
anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. ne tartışmasını bilirsin, ne konuşmasını. bide anlayabilsen bazı şeyleri sadece. dininiz imanınız para olmuş. hayata küçücük delikten bakan insanlar gibisiniz.
anlamadığın konularda amma fikrin var, 2 kelime anlayabilirsen konuşuruz.