yakin zamanda arac kiralayacagim bugun 5s greenmotion gibi yerler ile gorustum bana yardimci olurmusun hocam
Yakın zamanda araç kiralayacak iseniz yardımcı olurum benimle beraber araç kiraladığınız zaman hem ben prim kazanıyorum hemde size özel indirimler de sağlayabiliyorum özel danışmanınız olarak araç seçimi ve yönlendirmeler yapabilirim. Greenmotion tedarikçi firmamız da çok kaliteli firmalarımız arasında ama Findeks puanları yüksek oluyor rezervasyon yapsanız bile bazen araç alamayabilirsiniz. Ben genelde Garenta ve Rent Go firmalarımızı öneriyorum Findeks puanı olarak 800 puandan baz alıyolar ekonomi sınıfı araçlar için.
Tatil için araç kiralayacağım yarın, uygulama özel %15 kampanyası hariç önerdiğiniz kampanya vs bir imkan mevcut mu ?
Tatil için çok fazla araç kiralama yapıyoruz misafirlerimize yeni kampanyamız da şu an mobil uygulamamıza özel %15 indirim kampanyası aktif. Kampanya olarak tek bir kampanya uygulanabiliyor. Benim kampanya önerim ise genelde sürekli kullanılabilir olan Garanti Yolcu360 kampanya kodu oluyor. KOD: 94DRH43AX bu kodu sürekli kullanabilirsiniz değişimlerde bile geçerli her değişim yapıldığında indirim verecektir sizlere.