Dostlar bazı siteler var eskiden merak edip giren çoktur şuan bu forumlar üyeliğe kapalı benim de eskiden açtığım hesabım var ara ara girip bakıyorum bu forumlar da her türlü illegal pislik var ki bunlardan birisi r10 hesap satışı bazıları 400 500 stoğum var diyor bazıları 1000 2000 diyor bunlar yalan değil doğru neden diye soracak olursanız şuan bile rat keylogger yiyen çok insan var. Yabancı forumlar da son 3 4 5 yılda rat yiyen insanların verilerini site_user_password formatında paylaşıyorlar ve bu veriler az değil milyarlarca satırdan bahsediyorum bu elemanlar bu verilerin arasından istedikleri siteleri çıkarıyorlar bunlardan birisi r10 sonrasında bu verileri r10 üzerinde program ile checkleyip ya dolandırıcılık için kullanıyorlar yada illegal forumlar da dolandırıcılara satıyorlar bu konu da yapılması gereken tek şey son 2 yada 3 ay içerisinde forumda yorum atmamış yada giriş yapmamış tüm üyelerin kimlik onayına gönderilmesi zira adamların elinde bu kadar hesap varken dolandırıcılık bitmez bazen 150 200 TL'lik bir iş oluyor açıkçası çoğumuz kontrol etmiyoruz sonrası belli dolandırılıyoruz bunlar dışında bence gönüllü olarak bir ekip kurulabilir bu tür şeyleri bir yetkiliye direk aktarabiliriz
Ve ticaret yaparken kişinin profilini iyi inceleyin ona göre ticaret yapın gördüğüm konular da platin kurumsal vs gibi ranklı hesapları da satıyorlar bana olmaz demeyin hesabınız da 2 faktörü açın her şeyi forumdan beklemeyin