Merhaba Arkadaşlar,
Yakın zamanda 14 yaşında olan
masajrehberi.com domainini satın aldım ve bu domainin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için fikirlerinize ihtiyacım var. 14 yaşında site için, sizlerden alacağım geri dönüşler benim için çok kıymetli.
- Domain: masajrehberi.com
- Yaşı: 14 yıl
- Anahtar Kelime: Masaj, masaj rehberi, masaj teknikleri
Şu ana kadar düşündüğüm bazı kullanım senaryoları:- Masaj Rehberi ve Bilgi Sitesi: Masaj teknikleri, yararları, adım adım rehberler ve videolar içeren bir platform oluşturmak.
- Masaj Salonları ve Uzmanları İçin Bir Dizin: Masaj salonları, uzmanlar ve ilgili hizmetleri listeleyip, kullanıcılara önerilerde bulunmak.
- E-Ticaret: Masaj ürünleri ve ekipmanlarının satıldığı bir e-ticaret sitesi oluşturmak.
Yardımınıza ihtiyaç duyduğum noktalar:- Değerleme: Bu domainin potansiyeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi kullanım senaryosu daha karlı olabilir?
- İçerik ve Yapı Önerileri: Siteyi nasıl yapılandırmalıyım? Hangi tür içeriklerle başlamalıyım?
- SEO ve Pazarlama Stratejileri: Domainin SEO potansiyelini nasıl artırabilirim? Hedef kitlem kim olmalı ve onlara nasıl ulaşabilirim?
Fikirleriniz, tavsiyeleriniz ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca, eğer aklınıza başka yaratıcı kullanım önerileri gelirse, paylaşmaktan çekinmeyin.
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
İyi çalışmalar
Serhat
Hayırlı olsun kardeşim 😅 💆♀