FOX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-tüm tesisatı 2 kere kontrol ettirdim, bir yanlış görünmüyor.
-usta senteden gayet emin, aparatını kullanarak yaptım diyor ama ne kadar böyle dese de sente en büyük şüpheli gibi. eğer anlıyorsanız hocam şunu merak ediyorum, sentesi tutmamış araç, bir kere çalıştıktan sonra saat gibi çalışır mı? benim bildiğim motor düzensiz ve sesli çalışır ama benim araçta öyle bir şey yok. eski haline göre daha sessiz.

piston sekman değişmedi, rektefiyeci de gerek görmedi. bilemiyorum doğru mu yaptık.

debimetre bozuk olsa arıza kodu düşmez mi?

yapay zekacı herkese teşekkürler ama yapay zeka zaten her şeyi söylüyor sanayideki çırağın da ilk kontrol ettiği şeyler bunlar. kaldı ki bunlardaki sorun direkt hata kodu düşürür. lanet araba hata kodu da vermiyo

benim bir şüphem de yakıtın depoya geri kaçması.
Hocam bazı şeyler emin olmakla olmuyor. İnsan hata yapmak için var. Senteye baksın 1-2 dii kaçarsa anlık bozup ısınınca normale dönüyor olabilir.
Arıza kodu vermeye verir ama işte cihaz universal ve güncelleme almadığı için her arızayı okumuyor olabilir.

Kompresyon basıncı pistonun sıkıştırma gücüne göre basınç değerini ölçer. Motor yapıldıktan sonra değerler ölçüldü mü? Hepsi olması gereken basınç değerinde mi?

Ve çok önemli not yüksek basınç pompasını bozan şey LPGdir. LPG yoksa @FOX; o parçayı ele en baştan.