Erkanonr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne bilekten ne yürekten bahsediyorsun? 2 Dallama uğruna başını daha büyük belaya sokmaya gerek var mı? En mantıklısı olay yerinden hızlıca uzaklaşmak ( polisi de aramıştır her halde o kadar salak değildir )
Üstadım.
bu tip insanlara ders verilmediği sürece bu kardeşimizden sonra bir başkasına gidecektir.
Şimdi arkadaşımız polisi ayrıca yeni aramış yorumları okuduysanız.

Ayrıca TCK çok işim olduğu için az çok kanunu nerede ne ceza vereceğini biliyorum.
Bu arkadaşları karakola alacaklar ki diğer kişinin üzerine düşüp bulursalar manşet olmadığı taktirde.
Hiç bir cezai işlem uygulanmayacak
Hadi diyelim cezai işlem uygulanacak bu şahsa sadece 6 ay ile 2 yıl arası mahkeme açılacak
Mahkeme sürecekte sürecek o esnada bu arkadaşımız onlarca kişiyi darp edecek tehtit edecek emanet çekecek.

Demem şu ki.
İnsanların kendilerini korumaları için bilinçlenmesi lazım
Ceza kanunlarımız çok düşük neden diye soracaksın.
Adam silah ile GASP yapmış 26 sena ceza almış adam bunu zaten 3/1 yatıyor ilk suç olduğu için
4 yıl kapalı ceza evinde yatıp hop açık ceza evine geçiyor ve şuan ki izin haklarını bilmiyorum ama.
Senede 3-4 defa 7 gün ara ile dışarı çıkma şansları oluyor özgür biçimde.

Cezalar çok düşük kimseyi yıldırmıyor.
Geçen haberlerde izledim adam bir şöföre kızmış arabasından 2 tane kılıç çıkarmış sağa sola sallıyor.
Geçen bir haber gördüm adam esnafa kızmız arkasından pompalı tüfek ile koşuyor

Cezalar böyle düşük olduğu sürece ortam maalesef bu şekilde devam edecektir
Ama böyle modellerin karşısına iki üç tane babayiğit çıkacak manşet edecek bunları gerçekten sonrası malum.

Şimdi herkes arabasında silah bıçak sopa var diye KABADAYI adı altında geziniyorlar
Çok denk geldim