PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@aliumac; bende de son 3 diş böyle. Hem özele gittim hem de Hacettepe diş fakültesine, dişlerle ilgili sorun yok dediler. Hacettepe diş taşı temizliği vesaire yapacak, en sonunda da üstüne bir kalıp yapacak sanırım dişlerin. Özelde çekindiğim film aşağıdaki gibi. Sarı renkle işaretlediğim kısım tarafına doğru oluyor. Genelde son diş kısmına doğru sancı gelip gidiyor.

Bu da Hacettepe diş fakültesinde çekindiğim film:

Diş taşı temizliği, plak temizliği vesaire yapacaklar sanırım. En sonunda üstüne bir protez kalıp mı ne koyacaklar tam bilmiyorum.

@barisdogansutcu; Trigeminal nevralji araştırdım, benziyor gibi. Hem ben de polinöropati rahatsızlığı var. Sinirsel kas hastalığı. Belki ondan kaynaklıdır diye de düşünüyorum. Filmlere bakarsan dişlerimin bir kısmına zamanında vurdu. Onları yaptırmak zorunda kaldım. Sağ üst tarafta sondan ikinci ve üçüncü dişlerin kökünde lezyon oluşumu olduğu için aldırmak zorunda kaldım. En az 2 ay sonra implant yaptırmak için tekrar özeldeki doktoruma gideceğim.

@temedha; bende de ilk 2-3 gün, günde 5-6 kez gibi oldu. Şimdi bu durumdayım. Bence erkenden bir randevu alıp, neden böyle oldu gibisinden sormanı tavsiye ederim. Şu an sana yazarken en az iki defa daha oldu.
Geçmiş olsun hocam, evet bir daha olursa gideceğim çünkü böyle birşey ilk defa oldu