hocam özetle ortaklık kriterleriniz nedir? siz bilgi koyacaksınız, karşı taraf da bilgi koyacak. bu mudur?

şöyle söyleyeyim teklifiniz veya beklentiniz nedir? ortaklar ne yapıp ne tür bir hisse alacaklar?
projesi olan bir kişi size söyleyip projesi güzelse geri kalan herşeyi siz yaptıktan sonra %50 hisse mi alacak?
bu konuyla ilgili yaklaşımınızı öğrenmek için yazdım baltalamak için değil. bana yardımcı olacağınız bir husus yok hocam, ben sizin konunuz daha iyi anlaşılsın diye yazdım yazdıklarımı, kötü bir niyetim yok.
Hocam resmen konuyu şu yorumuna cevap olması için açmışım sizde ne özellikler var bu imkanları sağlayabiliyor olmak dışında demişsin ben zaten sıralamışım. Konudan alıntı yapıyorum şimdi.
'Dijital Pazarlama Yöneticisi olarak ürünümü pazarlamak benim için çocuk oyuncağı diyebilirim aynı zamanda PHP ve ASP.NET MVC ve Eser miktarda Javascript yazılım yapıyorum, HTML ve CSS söylemiyorum bile, en üst seviyelerde Grafik Tasarım(Ps, AI) , Video Grafikerlik (After Effects) Bilgim var.'
Üstüne üstlük maddi ve manevi katkımı zaten sizde belirtmişsiniz canımı mı ortaya koyayım daha ne olabilir ki?
'Şahsi fikrim SaaS bir projeye odaklanmak olacaktır..' şeklinde yapmak istediğim şeyide belirtmişim çok net bir şekilde
Artı olarak mevcut domainlerim bence kaliteli sadece domainlerim için bile mesaj atan bir çok kişi oldu biz senle çalışmayacağız ama şu domaine talibiz şeklinde. Gerçekten sana nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum.