ben gittim. kasım ayıydı. hava hala çok sıcaktı ama bunaltıcı değildi. havadan yana bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.
ras mohammed'e dalışa git kesinlikle orası bambaşka bir deneyim. onun dışında çölde safari de iyi ama tur firmasını iyi seç çok dandik de olabiliyor ki bizimki öyleydi.
paraşüt, altı saydam tekneyle gezi, kahire turu vb. yapabilirsin. viator diye bir uygulama var ordan etkinlikleri kontrol et. club'lar falan da varmış ama ben gitmedim.
yemekler bir acayip otellerde, alışması zor. ama dışarıdaki mekanlarda (hard rock mesela) yemekler güzel.
alkol yerli otellerde ve pek tat alamazsın kokteyllerden falan. dışarıdaki mekanlarda bildiğimiz markalar tatlar var.

bol bol pazarlık yap bir şey alacağın zaman. bizim gittiğimiz zamanda mısır poundu daha devüle edilmemişti o yüzden bakkalarda şurda burda para bozduruyorduk banka yerine ama şimdi düzelmiş galiba o durum.
sigara pahalı, içiyorsan türkiye'den bir karton falan götür mutlaka. parasına bakmam dersen, tadı da dandik. o yüzden kesin türkiye'den götür.