K4HR4M4N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adres kayıt sistemine göre bulunan adrese sürekli icra ve haciz gidecektir. Aile fertleri ile aynı evde oturuluyorsa bu sorun olacaktır. Bhasettiğiniz şey ölümde geçerlidir.

İnan bana, senin foruma üye olduğun süre boyunca ben kredi kartı ve kredi borçlarıyla uğraştım. Düşün, zamanında kredi kartı taksit ödemeleri bile yapıyordum. 20 milyon TL borcu olan bir adam şu anda İtalya'da kokteylini yudumluyor. CEO ve banka ilişkisi kurarak kredi notunu artırabilen birçok mecra ve insan tanıyorum. Bu kişilerin hepsinin ailesinin evi, arabası, iş yeri var ve hepsi kayıtlı durumda.
Seni çok geçmişe götürmeyeyim. Polatların sadece 3-5 iş yerine el koydular; geri kalan tüm iş yerleri hala faaliyette ve para kazanmaya devam ediyor. Hatta, neredeyse tüm işletmeleri çatır çatır para basıyor.
Bir de kredi borcu olan arkadaşımıza gelelim. Evde sadece bir buzdolabı bırak, bari onu alsın banka. Zaten başka alabilecekleri pek bir şey yok. Belki televizyonu, buzdolabını ve halıları alırlar. 600 bin TL karşılığında ancak bu kadar alınabilir, değil mi?