hocam doğru söylüyorsunuz ancak şöyle de düşünmek lazım zaten dediğim kişi de türkiyede yaşamak istiyor en azından 2 - 3 sene orada kalırsam birikim ile dönersem en azından birşeyler yapabilirim amacım aslında şuanki başımızdaki X kişisi yüzündende gitmek istiyorum 3 4 sene sonra değişince en azından ülkenin bir nebze düzeleceğini düşünüyorum aksi halde bu parayla ne ben kendime yeterim ne bu para alacaklılara yeter
Günün sonunda hayat sizin ve seçimler sizin hocam siz uygun görüyorsanız deneyin şansınızı. Ama iş konusu sıkıntı ne yapacağınızı bilmiyorsunuz youtubeden video cekiyim olur mu diye soruyorsun bu çok tehlikeli bir konu o işler öyle kolay olsaydı burada yapardınız zaten. Online olarak çalışmak istiyorsunuz ama ortada iş yok bu kadar kolay olsaydı burada zaten yapardınız. Senin şuan online işlerden aylık 2 bin dolar felan kazancın olsa atla git orada devam edersin zaten ama senin daha işin yok. Endonezya gibi bir yerde asgari ücretten daha ucuz fiyata leş gibi yerlerde çalışmak zorunda kalırsın çok plansızsın varsayımlarla iş yapacak gibi duruyorsun o yüzden ben görevimi yaptım söyleceklerim bu kadar.