fergussutter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yarim debriyaj yap kalkışlarda biraz ilerleyene kadar. Heyecan da yapma, işin ucunda ölüm yok. Sınav öncesi heyecanı bastırmak için derin derin nefes alıp ver hocam.
SimpleAnarchist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstop ettireceğin zaman debriyajı kökle dur tekrar kaldır arabayı
krmbzkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de aynıydım, müfettişe şu şekilde bilgi verdim. Bakın buraya kendi arabamla geldim debriyajı taş gibi. Sınav aracının yumuşacık ben bu arabayı kullanmicam ki o arabayı kullanıcam o yüzden kusura bakmayın hatalarım için dedim
3 kere stop ettirdim yokuşta kaldım vites düşürmeyi unutup yola devam ettim kırmızıda da az kalsın geçiyordum müfettiş bekleme geç bişey olmaz dedi yok bekleyelim dedim ben :P Kısaca arabamın başka olduğunu söylemek benim geçmemi sağladı. (sene 2018)
Salihcanbolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rahat ol smooth bi şekilde kaldırmanaa gerek yok buna dikkat etmiyorlar. gazı fazla ver debriyajdan yavaş çek ayağını söneceğini düşündüğün zaman debriyaja asıl dur tekrar kalk
ItsBeenTooLong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sınavda ilk dakikasında istop ettirmiştim ama geçmiştim moral bozmadan devam etmek gerekiyor
Byhalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
debriyaj senin kurtaricin, stop etme durumunda asil debriyaja,tabi ayni anda gaz verip bağirtma, yarim debriyaj kalkiş, kavramayi da buldun mu daha da stop etmez zaten.
Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim bugün hiç istop etmeden dersim bitti sadece bir yerde sinyali unuttum normalde unutmam hayırlısıyla pazar günü atlatıp geçerim umarım.