halitarzupinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, niş olmayan site örneği verebilir misiniz? Yani ilk cevabınızı anlamaya çalışıyorum, tek ürün denemesi yapmayın mı demek istediniz?
Merhabalar, yoğunluğum nedeniyle foruma aylar sonra girebildim. Eğer geç kalmadıysam, sorunuza yanıt vermek isterim. Örnek vermek gerekirse:
Niş Mağaza: Belirli bir nişe ait ürünler satan bir mağaza kuruyorsunuz. Örneğin, toka, bileklik, kolye gibi ürünlerin tamamını satan bir mağaza düşünün. Bu tür bir mağaza, tüm ürünlerin satışını hedefler ve bu tür ürünlerin denemesini yapar. Bu, daha zor ve daha maliyetli bir modeldir, ancak uzun vadede çok daha büyük potansiyele sahiptir.
Tek Ürünlü Mağaza: Yine aynı örnekten gidelim; diyelim ki garip bir kolye satıyorsunuz ve bu kolye için bir site kuruyorsunuz. Sitede sadece bu tek ürünü satıyorsunuz ve üreticisi gibi davranıyorsunuz. Bu, tek ürünlü bir mağaza olur. Başlangıç için basit bir modeldir, ancak ilerleyen süreçte genişletilmesi gereken bir site türüdür.

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok değerli bilgiler ücretsiz şekilde bunları paylaştığınız için teşekkür ederim.
beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
süpersin hocam, emeğine sağlık, konuyu takibe aldım. tam da yeni başlamayı düşünürken güzel sorulara güzel cevaplar ile aydınlandım
Çok teşekkürler...

ParasiteTown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıfırdan başlayan birisi için stoklu e-ticaret mi önerin dropshipping mi?
Güzel bir soru, bu ikisinin hiçbir farkı yok Dropshiping bir iş modeli değil sadece tedarik modeli, yani riski düşürmek için kullanılan bir tedarik ne satacaksan sat başlangıçta Dropshiping ile ilerlemeni, sonrasında kesinlikle stok tutmanı öneririm.

hrnkrgzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Hooly; tedarikçi önerin var mı veya ajans?
Bu konu için yasak değilse, özelden mesaj gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.