KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün Tiktok yasaklansın diyeni destekelrsin, yarın başka biri Instagram yasaklansın diyeni destekler. Bir de bakmışsın diğer gün r10 kapanmış, ekşisözlük gitmiş, wikipedia, github , google kapanmış. Bizim ülkenin en büyük sorunlarından biri kendi hoşuna gitmeyen herşey,kapansın, asılsın, öldürülsün. Aslında çözüm çok basit, beğenmiyorsan girmezsin, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı birşey varsa da Tiktok ve yasal mercilere bildirirsin biter gider.
olay tam olarakta bu malasef.yasakları geçtim,eski konularda şunu çok gördüm mesela forumda ; sigaraya zam geliyor,bunla ilgili konu açılıyor.sigara içmeyenler gelip oooh,iyi olmuş işte içmesinler diyor.içkiye zam geliyor,içki içmeyenler seviniyor.benzine zam gelse,arabası olmayan seviniyor bende araba yok nasılsa heheheh diye haklı buluyor zammı.halbuki bu işler tamamen zincirle birbirine baglı gibi,aslında eninde sonunda olay hepimize patlıyor.

son günlerin konusu yasaklamalar.bi kitle geliyor instagram kapandı diye seviniyor,neden?kendisi sevmiyor,pek takılmıyormuş orda.tiktok varken ne gerek var instagrama diyor.tiktoka engel gelince,bukez o üzülüyor ama bukez de facebookcu adam seviniyor.yaa işte facebooktan yapacaktınız işinizi,onlar boş,iyi oldu diyor.birader,bi sonraki yasak sana dokunacak bunu neden anlamıyorsun