Bugün ilginç bir durum yaşadım. Bir youtube hizmeti için r10'dan açtığım ilan üzerine pm'den birisi benimle iletişime geçti ve daha sonra whatsapptan devam ettik. Kişi beni oyalayınca ve taahütlerini yerine getirmeyince araştırma yaptım ve r10'da ünlü bir *********** olduğunu öğrendim. Atam belirli periyotlarda birisi adına hesap açıp, aynı telefon numarası ve IBAN ile insanları dolandırmaya devam ediyormuş.
Ben 500 TL ödedim. Öyle çok büyük bir para değil. Ama tahminen genç olduğunu öğrendiğim bir insanın defalarca bu dolandırıcılık yöntemiyle boğazından haram lokma geçmesine razı olması beni daha çok üzdü. Kafası çalışan birisi belli ve konuşmalarından da teknolojiden anladığı belli oluyor. Ama zekasını helal lokma değil, haram lokma yemek için kullanıyor.
Açıkçası 500 TL derdinde değilim ama başkalarının canını çok yakmış olması ve yakma ihtimalinden de dolayı avukatlarım aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağım. Ve bu olayın peşini bırakmayı da düşünmüyorum. Sizler de benimle hem fikir misiniz? Siz olsanız allahından bulsun mu derdiniz yoksa benim yapmayı düşündüğüm şeyi mi yapardınız?