Madem işin dijital bir yerlere yerleşmen şart değil güney doğu Asya'ya git bir yıl takıl sonra bir çözüm bulursun, asya birçok yönden g. amerika dan daha iyi..
liyakat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Arjantin'e yerleşen Türkleri biraz dinledim. Ekonomi çok kötü, çalışmak köle gibi vb diyorlar. O konuda haklısınız. Ama işim dijital. Şu an TL ve dolar üzerinden gelir elde ediyorum. O paralarla Arjantin'de geçinebileceğimi düşünüyorum. Arjantin'e odaklanmamın sebebi garanti olması. Ateistim. Sorunlar yaşıyorum. Bunların hepsiyle başvuru yapıp yerleşilebiliyormuş. O olmasa bile normal başvuruyla dil öğrenerek garanti kabul edileceğimi düşünüyorum.
Arjantin'den diğer yerlere (özellikle kanada) geçmesi daha kolaymış anladığım kadarıyla. Zaten işim dijital. Nerede yaşadığım hiç fark etmiyor.

Çok fazla kişi ingilizce öğrenip o ülkelere göç ediyor çok rekabet var ama Arjantin'de o kadar rekabetin olduğunu sanmıyorum. Dediğiniz gibi bir yerde işe girmek için gitsem köle muamelesi yapıyorlarmış ama o sorunumun olacağını sanmıyorum. Şu an aktif projelerim var. Müdahale etmesem de gelir elde edebiliyorum. Yenilerini de geliştiriyorum. Dediklerinizi kesinlikle araştıracağım. Bilgi için çok teşekkür ederim.