Yabancı forumlardaki yonetici escrowlarla iletisime gecmeniz daha dogru olacaktır lakin kullanici adina bakarsak cok saglam gozukuyor ama yinede dikkatli olmakta fayda var.

Edit: Profili incelediğimde ve kanıt kanallarına girdiğimde gercekten güvenilir oldugunu goruyorum. *Bu kullanici adini ve kanal adini dolandırmak icin kullanıyorsa kendine cok yaziyor ediyor. Gercekten cok kaliteli bir hesabi ve kanali var. Dolandirilacaksam bu adama dolandırılmak isterim.
Edit2: Islem yaptigi adamlarin cogunda Telegram Premium var. Sahte hesaplar olabilir. Kontrol icin bir kaçına yazin.
Edit3: Tamamen güvenilirler. OGU profiline baktigimda bu adamın dolandirici olma ihtimali %0 oldugunu goruyorum. (OGU tarafindan onaylı kullanıcılar ve 5 yıldan fazladır hizmet veriyorlar. Boyle buyuk hacimli bir adamın dolandiricilik yapmasi icin gercekten ağır bir APTAL'a dönüşmesi lazim.)
Edit4: Adamin profiline bakarken defalarca kez hayran kaldım...
Edit5: Bu adam önüne gelen herkesle islem yapmıyor gibi duruyor. Müşteri kitlesinin genelinde Telegram Premium olmasi bu durumu dogrular durumda.
Edit6: Bu arada adamlarin cok guzel bir emoji packi var. Telegramda business takilanlara kesinlikle öneririm.
Edit7: Minimum islem $5 ve %5 komisyonla calisiyorlar. Gayet makul gozukuyor lakin takim arkadaşı $5 ve %2 komisyonla calisiyor. Takim arkadasini secmek daha mantikli olacaktır haliyle. *Takim arkadaşı dediğim kiside ayni sekilde üstteki tum kriterleri sagliyor yalnızca 2 yildir bu hizmeti veriyor gozukuyor. Takim arkadaşından kastim ayni escrow indexindeler.
Edit8: Ayrica bulundugunuz marketplacede dogrulanmis kisiler.

*Gorduklerimi yaziyorum, yinede dikkatli olmakta fayda var.