aslında barfiks değil de bariks pozisyonunda sallanma diyelim. 2 3 cm işe yarayacağını biliyorum. bu boy uzatma değil vücudu boy uzayabilecek pozisyonda tutma daha çok

MasterLaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Barfiks falan önermişler ama benim kendi fikrimi sorarsan eğer kas yapıcı hiç bir sporu yapma .

Yüzme ( hergün neredeyse )
Basketbol
Bu ikisine 21e kadar devam edersen 1.70 belki olabilirsin ama umut vermek gibi olmasın kardeşim
süt baklava ne alaka hocam? tabii ki faydası olmaz. siz benim yukarıda verdiğim ürünün linkini araştırın. kuzey ülkelerindeki insanların uzun olmasının tek nedeni genetik değil. balıkların siyah kısımlarında yer alan bir madde boy uzamasına yardımcı olan bir madde. detayı araştırıp google ile uğraşmak istemiyorum isteyen araştırabilir.
ayrıca genetik konusunda haklı olabilirsiniz ama bir faydası yok. genetiği değiştirmek mümkün değil. bunu düşünüp ah vah etmenin anlamı yok. dayı uzun abla kısa vs gereksiz muhabbet bu. bu arkadaşın boyunu 10 veya 5 cm uzatacak bir öneri var mı bence önemli olan şey bu. süt ve baklava asla boy uzatmaz o kesin. süt vücutta otoimmün yanıt veren laktoz içeren gıda. kefir diyelim o kesinlikle bağırsak florası için faydalı olduğunda ölçülü tüketimde sağlık için iyi bir şey. önce sağlıklı olmak lazım, sonra da boy uzamasına yardımcı olabilecek bir kaç şeyi yapıp genetik kapasiteye ulaşmaya çalışmak lazım durum bu.

vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genetik faktör çok önemli.

Biz 3 kardeşiz; benim boyum 1.87, ortanca kardeşim 1.78, en küçük kardeşim ise 1.75 boyunda.
Babamın boyu 1.68, annemin boyu 1.70. Dayımın boyu 1.90 ve dayımın çocuklarının boyu en az 1.89

Ben 13-14 yaşıma kadar sınıfta ve okulda ortalama boya sahiptim, birden uzadım. Lise sonda, yani 17 yaşımda boyum 1.88'di, şu an 1.87 :/

Özetle, en fazla 10 cm daha uzayabilirsin, bu da genetik faktörlere bağlı.

Süt, baklava, besin takviyeleri gibi şeylerin hiçbirisi işe yaramaz