Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki öncelikle ilk mesajımı siliyorum ancak olay şu sistem tamamen otomatik olmalı bence admine onay için muhtaç olmamalı ben bunu söylemek istedim. Sizin dediğiniz sanal pos olayı bu iş için güzel olabilir bana aslında tam olarak böyle bir şey lazım ancak Telegram numara satışı için nasıl olur?
Telegram hesaplarını bota bağlayıp gelen onay kodunu müşteriye iletebiliyor mu? Ayrıca varsa böyle bir sistem proxy lazım mı vb sorular
Anlıyorum fakat admin onayı olmadan Havale/EFT ve Crypto gibi manuel ödeme sistemlerini otomatikleştirmek pek sağlıklı olmaz admin onayı da zaten öyle düşündüğünüz gibi panele girecek vs. değil anında telegram bildirimi üzerinden onaylanıyor
Bkz:

Bunun haricinde evet söylediğiniz sisteme api ile uyarlanabilir fakat kodlarda değişiklik ve ekleme gereklidir bu haliyle sadece dijital ürün ve fiziksel ürün satılabilir.
Bot herhangi bir lisanslama sistemiyle lisanslanmamıştır normal bir php script gibi kullanabiliyorsunuz tamamen açık kaynak olarak teslim ediliyor. Eklemeler ve geliştirmeler yapılabilir bahsettiğiniz sistem için detayları Bütçenizle birlikte WhatsApp veya Telegram üzerinden iletirseniz yardımcı olabilirim.