Merhaba bu kanıya nasıl vardınız gerçekten şaşırtıcı bir müşteri olarak baktığınız için zaten sizin otomasyonunuz satın alma, bakiye yükleme, iletişim olacaktır.
Botta bunları size fazlasıyla veriyor.
Bununla birlikte admin paneline ihtiyaç duymadan ürün ekleyebilir kategori ekleyebilir, ödemeleri de tek bir bildirim ile onaylayıp reddedebiliyorsunuz bu öylesine bir kontrol değil onayladığınız bakiye kullanıcının bakiyesine anında eklenir, reddettiğiniz bakiye kullanıcıya tekrarlaması için bir mesaj gönderir.
Bununla birlikte Zamanlanabilir kampanya, Duyuru, mesaj özelliği mevcut ayarladığınız tarih ve saatte tüm kullanıcılara aynı anda mesaj gönderir.
Bota ek olarak bu hafta içerisinde Telegram wallet bağlantısı ve Sanalpos özellliği de ekleniyor.
Hesap kısmını bulamadım dediğiniz yeri anlamadım o yüzden o kısımda bir cevabım yok.
Ve En önemlisi ise bu bot tamamen PHP ile kodlandı bu da ekstra bir sunucuya gerek duymadan herhangi bir paylaşımlı hostingte bile çalıştırabileceğiniz anlamına gelir.
Son olarak gerçekten Yanlış anlamazsanız kodlama bilmeden bu tarz bir botu yaptırabilmenin tek yolu kodlama bilen birisine yaptırmaktır.
Mesajınız bana değil ama okuyanlara rahatsızlık verecektir