fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı açıklamaya baksana, eleman ne yazmış


komedi gibi. girmemek aklına gelmiyor ama neden yok duygusuna kapılıyormuş insanlar. insanlar adına karar verme kısmı da var. sen daha kendin hakkında karar veremiyorsun başkalarından sanane.

bide şunu anlamıyorum içeriği çok kötü vs vs. biri de demiş devlet kontrol etsin??? devletin işin gücü yok zaten. memur tutulcak ona bakcak memurda kafaya bak kafaya.

çözüm belli: rahatsız oluyorsan girme. rahatsız olduğun video varsa git savcılığa şikayet et. yok ama kafa şu; abi kapatın yhaaaa. ondan sonra ekonomi niye böyle, eşşekliğinden böyle. her yeri engellersen hukuk yok edersen para gelmez işte.

boşa konuşuyoruz, köre renkleri anlatıyoruz
Şu açıklamadaki kafayla yaklaşırsak işte zaten her yeri kapatmak için sebep buluruz. Rahatsız olan oluyorsa girmemesi yeterli hani kimse zorla orayı kullandırtmıyor. Eğer başkaları kullanıp kötü etkileniyorsada oda kendi sorunları takım oyunu oynamıyoruz herkes kendinden sorumlu.