Yok yani mantıklı açıklamada yapmıyorlar. Hani düzgün tartışılacak konu açsalar anlarım adamın sebep gösterdiği şey şuan hemen hemen her platformu kapatmak için sebep olarak kullanılabilir. Benim hoşuma gitmiyor kapatılınca ben zarar görmeyeceğim o yüzden kapatılsın gibi bir düşünceyle hareket ediyorlar. Çoğul kullanmamın sebebide öyle bir kişi iki kişi değil bu fikre sahip olanlar popüler konulara girip bakmak yetiyor kaç kişinin bu fikirde olduğunu anlamak için.
Mantıklı açıklamaya baksana, eleman ne yazmış
Alıntı
Bu uygulamanin kime ne faydasi var hocam sırf gösteristen baska bisey degil insanlar bunlarin videolarini izledikce bende neden yok duygusuna kapiliyor boşanmalar ayrilmalar sirf bu yuzden artmaya basladi
komedi gibi. girmemek aklına gelmiyor ama neden yok duygusuna kapılıyormuş insanlar. insanlar adına karar verme kısmı da var. sen daha kendin hakkında karar veremiyorsun başkalarından sanane.
bide şunu anlamıyorum içeriği çok kötü vs vs. biri de demiş devlet kontrol etsin??? devletin işin gücü yok zaten. memur tutulcak ona bakcak memurda kafaya bak kafaya.
çözüm belli: rahatsız oluyorsan girme. rahatsız olduğun video varsa git savcılığa şikayet et. yok ama kafa şu; abi kapatın yhaaaa. ondan sonra ekonomi niye böyle, eşşekliğinden böyle. her yeri engellersen hukuk yok edersen para gelmez işte.
boşa konuşuyoruz, köre renkleri anlatıyoruz