Merhaba Dostlar

Biliyorsunuzdur ki son zamanlarda Watpad , İnstagram ve Roblox erişime engellendi şahsen ben hiç birini doğru bulmuyorum ve bulmayacağım bugün biz buna susarsak yarın her şeyimizi elimizden alırlar

Ekonomiye sustuğumuzda nasıl tepemize çıktılar ise bugün buna susarsak yarın da çıkarlar. Aldıkları her karar bizim aleyhimize bu nedendir anlamış değilim

Bugün buna izin veren arkadaşlar destekleyen arkadaşların 1 yıl sonra tg , wp, fc ve yt’nin erişime engellenmesi durumunda “ özgürlüğümüzü elimizden aldılar “ diye anlayacakları kesindir

Instagram’ın bu ülkeye kapatıldığından itibaren zararı 10 Milyar TL ( 10.000.000.000 ₺ ) “ Söylenilen “

Bu zararların hepsi bizim cebimizden çıkacağı da kesindir

Teknoloji çağında günümüzün çoğunu geçirdiğimiz kimine iş kimine gelecek olan sosyal medya’nın engellenmesini sonuna kadar kınıyorum

1 Haftadır toplantıdır o dur şu dur hala şu olay çözüme kavuşmadı gerçekten yazıklar olsun…

Lütfen sessiz kalmayalım başta da dediğim gibi bugün Instagram v.b uygulamalara susarsak yarın çoğu uygulamaya da engel gelir bişey yapamayız