M_D_5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-ticaret girme düşüncelerim vardı çoktandır. Konuyu şans eseri gördüm. Eğer bu çalışma bana mantıklı gelirse sizinle çalışmak isterim. Kafanızda herşeyi netleştirdikten sonra bana PM den yazarsanız sevinrim
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun konuyu aboneliklerime ekledim süreç ve ücret tam olarak netleşip konu açtığınızda pm atarmısınız.
Siz iki arkadaşımı not ediyorum. Her şeyi belirledikten sonra konumu açıp sizlere de ulaşacak ve ayrıca bilgi vereceğim. Umuyorum hayal ettiğiniz yere varmanızda 1 adım da olsa yardımcı olabilirim.

sercantuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Söylemiş olduğunuz iş marka danışmanlığına girer burada marka sahibinin bütçeside çok önemli bu konuda nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

A-z destek sağladığınızda uğraşacağınız iş yükü + günlük harcayacağınız mesai +operasyonel süreçler vb. daha detaylandırabileceğimiz birçok konu var hepsinin üstesinden geldiğinizi varsayarsak markanın total bütçesi üzerinden bir yüzdelijk yada kazanç ortaklığı teklif etmenizin daha doğru olabileciğini düşünüyorum.

Şimdiden başarılar dilerim
Danışanlarımla bunları önceden konuşacağız. Üniversitemin açılmasına 2 ay var. Bu iki ay içerisinde kendi sıfırdan kurduğum işletmemi de, danışanlarımın işletmelerini de iyi yerlere getirmiş olacağımı düşünüyorum. Okulum açıldıktan sonra danışan almayacağım. Hatta kendileriyle bir grup açmayı ve işlerimizi büyütüp güzel bir network ağımız olmasını planlıyorum. Hepimiz birbirimize yardım eder, ileride yeni ortak projelere imza dahi atabiliriz. Kazançtan komisyon almayı düşünmüyorum. Verecekleri ilk baştaki makul ücret, bir danışandan öte bir dost kazanmak ve ileride beraber güzel işlere açılabilme ihtimalleri bana yetecektir. Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum.