5 senelik Instagram E-ticaret tecrübem ile müşterilerimi işletme sahibi yapmaya karar verdim. 10'un üzerinde sektörde piyasanın en ucuz toptancılarıyla kuvvetli bağlantılarım mevcut. Hizmet süreci 1 ay sürecek. Müşterinin istediği sektörde işletmesini kurup tüm sosyal medya hesaplarını kendim bizzat logosuna ve takipçisine kadar ayarlayıp kendisine işin her şeyini öğreteceğim. Tamamen süreci beraber yöneteceğiz. İşletme ilk siparişini alana kadar 1 ay hizmet sürecini geçse bile beraber en ince detayına kadar ilgilenmeye devam edeceğim. Şirketleşmek isterse muhasebecisine kadar yönlendirebilecek ve süreci yönetebilecek donanımım mevcut.
Onun dışında kendim daha önceden kurup devrettiğim ve şuanda tekrar sıfırdan açıp yönettiğim işletmem de mevcut.
Kısaca balık tutmayı öğretmeyeceğim, balığı beraber yakalayana kadar tüm tecrübe ve deneyimlerimi birebir aktararak sektörün uzmanı hale gelene kadar danışanımla beraber avda olacağız.
Sizlere sorum böyle bir hizmet için fiyat ne belirlemeliyim 🤨
E-ticaret girme düşüncelerim vardı çoktandır. Konuyu şans eseri gördüm. Eğer bu çalışma bana mantıklı gelirse sizinle çalışmak isterim. Kafanızda herşeyi netleştirdikten sonra bana PM den yazarsanız sevinrim