Merhabalar Nintendo Switch OLED konsolumu oynamak için zaman ayıramadığım için satıyorum.
Konsolum çok az kullanılmıştır. Ek olarak sürekli
pro controller ile oynadığım için üzerindeki kontrolcüler sıfır durmaktadır. Diğer ilanlardaki yıpranmış joyconlar ile kıyaslanamaz. Pro controllerı da yanında veriyorum. Pro controller ile oyunları oynamak çok daha keyifli oluyor.
Ek olarak toplamda
15.000 TL değerindeki 6 adet AAA oyun içeren kütüphanemi de yanında veriyorum.Hepsi dijitaldir. Mail adresi değişikliği ile hesap tamamen size aktarılacaktır.
Oyunların listesi aşağıda mevcuttur.
Çok fazla oyun oynayan birisini bile yıllarca mutlu edecek tüm popüler oyunları satın aldım. Konsolu satın aldığınızda
yıllarca oyun almasanız bile eğlenerek oynayabilirsiniz. (Online olarak splatoon 3 ve Mario kart 8 gerçekten uzun saatler oynayabileceğiniz efsane oyunlardır) Bu konsolu almayı düşündüyseniz zaten Zelda için bir şey demiyorum bile.
- Tertemiz Cihaz
- Sıfır ayarında sadece birkaç kere oynanmış SORUNSUZ joyconlar
- Tam kutu içeriği
- Pro controller (HepsiBurada'dan alındı en çok satılan ürün, aratıp bakabilirsiniz yorumlarına 1000 tl değerinde)
- 15.000 TL Değerinde oyun kütüphanesi
AAA Oyunlar:
The Legend of Zelda - Tears of The Kingdom - 2348 TL Super Mario Odyssey - 2013 TL Mario Kart 8 Deluxe - 2013 TL Super Mario Maker 2 - 2013 TL Splatoon 3 - 2013 TL Super Mario RPG - 2013 TL
Overcooked! 2 - 335 TL
Tools Up! - 335 TL
Modern Combat Blackout - 268 TL
Bus Driving Simulator 22 - 180 TL
Godlike Burger - 167 TL
Brotato - 167 TL
Zumba Garden - 100 TL
Sword of Glory - 33 TL
Zombie Defense - 167 TL
Suika Game - 100 TL
Johnny Triger - 167 TL
Farm Land - 167 TL
Dig Deep - 167 TL
Baking Time - 167 TL
TOPLAM KÜTÜPHANE DEĞERİ: 15.000 TL Konum: Ankara (kargo yapabilirim) Düşündüğüm Fiyat: 19.000 TL