asıl senin dediğin gibi bi dünya yok , türk malı bir sosyal medya olacak ve hükumete log vermeyecek öyle mi

şiringayla .. alırlar adamdan

mahkeme kararı ile instagramdan log istesinler instagramın haberı bıle olmaz , örneği var , milyonlarca fake hesap şikayeti var napabildiler
Çok basit düşünüyorsunuz
@KivrakYazilim; projesinin teknik bazı kısımlarına bakıyorum TÜRK UYGULAMA ÇIKARINCA, TÜRK MALI OLUNCA bu demek değilki iktidara bağlı bir proje olucak.
hiç offshore bir sunucu kullandınız mı?
şuan bursa lokasyon klasik bir sunucuda test aşamaları bittikten sonra bütün verileri offshore sunucuda saklasam kim alabilir?
şuan offshore sunucularımda barınan 4 platform var 1i btk erişim engelli 😄
60.000 binden fazla kişinin tek verisini bugüne kadar kimseye vermiş miyim acaba.
ha bu demek değilki uygulamamız devletin üstünde olucak, hayır devletimize boynumuz kıldan ince eğer ortada bir suç ve mahkeme varsa bizimde hassasiyetlerimiz var.
ve bu arada işin arka planında olan biri olarak gözünüzü açmanızı sağlıyım telegram ve instagram log verir ve veriyorda tutuklanan çoğu kişiyi de örnek gösterebilirim.
bu yüzden illegal hiçbir konuşma bu tür platformlarda yapılmaz. (En azından aklı olan yapmaz)