SATILDI. TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar merhaba. Gelecek vaad eden bir proje. %100 e yakın İsveç kullanıcılı bir blog sitesidir. Bundan 3 ay kadar önce site için Backlink ve SEO çalışmaları yapıldı. Daha önce sunucu sorunlarından dolayı hit kaybı yaşandı şuan yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyor. Bu yüzden siteyi alacak olan arkadaşın sunucusu iyi seviyede olsun.

Türkçe sitelerini bu fiyata satanlar var. Bu yüzden İsveç'in Tıklama Oranına göre maliyetlerini düşündüğümüz zaman gayet makul bir fiyat. Türkiye'de 1 reklam tıklamasına 0,20 Kuruş verirken, İsveç kullanısının 1 tıklaması 3 TL ya kadar bırakıyor.

Blog sitesini satmamın nedeni KPSS sınavına hazırlanacağım ve 1 eylülden sonra site ile uğraşamayacağım. Bu yüzden Adsense dahil tüm herşeyi satıyorum. Azda olsa pazarlık payı vardır. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Adsenseyi 3 ay önce aldım ve alır almaz ortalama 400 TL para bıraktı. Son ay SEO çalışması yaptığım için adsenseyi devre dışı bıraktım. Altta adsenseden gelen son 2 ayın tutarı yer alıyor.

Fiyat : 15.000 TL
  • Site adresi: DM atınız.
  • Sitenin aylık getirisi: 200 TL (Adsense onayını henüz yeni aldım)
  • Sitenin uzantısı: org. (5 yıllık satın alınmış.) Ayrıca .com uzantısınıda almıştım oda teslim edilecek.
  • Adsense dahil mi: Evet
  • Adsense onaylı mı: Evet (Pinli)
  • Adsense'de kesinleşmiş bakiye var mı: Var - 100 TL
  • Sitenin açılış tarihi: 21-Şubat-2023
  • DA / PA Değerleri: 10/42
  • Kategori / sitenin içeriği: Meditasyon, Sağlık ve Astroloji bloğu - İsveç dilinde
  • Günlük hit sayısı: 25-75
  • Kullanıcıların ülke dağılımları: %98 İsveç - %2 diğer ülkeler
  • Site dili: İsveççe
  • Ziyaretçi kaynağı: Google
  • Domainin yaşı: 1 Yıl, 221 Gün
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Yok
  • Hosting dahil mi?: Hayır
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
Bazı görsel detaylar;

Son 2 ayda açık bıraktığım adsense hesabından veriler..