Yani çocuklarını düşündünde kahraman mı oldun ? Çocuklarının bu oyuna bağımlı olmasının sebebi oyunlar değil senin çocuğunla az ilgilenmen. Yeterince hobi edindirmiş olmaman. Çocuğuna yeterince sosyal aktivite sağlayamıyor olman. İki çocuk psikoloji kitabı okursan anlarsın.
Bu kadar bireyselci ol sonra her hafta ekonomi böyle şöyle dolar öyle böyle diye sızlanıp konu aç.
Memlekete bakınca çokta şaşırmadım gerçi
Çocuğuna eğitim verme , her seni sıkıştırdığında eline tablet tutuştur eee sonra çocuk oyun bağımlısı. Bir siz zekisiniz la. Muhtemelen ekonomik olarak kolay bir hayatın oldu da bu kadar rahat konuşuyorsun. Bu oyunlar içindeki satışlar bunların yazımı bu alanda milyonlarca lira dönüyor. İnsanlar gençler para kazanıyor harçlık çıkarıyor.Sektörü bilmediğin için sallaman normal. Ama konu wordpress olsa yürüyüşe bile çıkarsın eminim....
hocam bunlara bir şey anlatma anlamazlar.
ilgili kişinin baştan sonra kadar tüm mesajlarını okudum saçma sapan şeyler yazıp duruyor.
Ben 29 yaşındayım. Pandemi zamanı ve öncesinde arkadaşlarımla gayet güzel vakit geçirip oynuyordum. Bu oyuna sadece çocuklar girmiyor. Ben belki korku oyunları seviyorum. Sadece senin çocuğun giriyorsa koca platform niye kapansın.
Bide aynı fotoğrafıda 99 kez atmış her mesajında.
çocuğuna söz geçiremiyor diye koca bir online oyun platformunun kapatılmasına oh iyi oldu gibi saçma bir tepki veriyor.
kime ne anlatıyoruz biz cidden