atrkylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne tarz bir gezi düşündüğünüzü bilmiyorum ama kendimce gidilebilecek yerleri yazıyorum...
Sümela Manastırı, Uzungöl, Sultanmurat, Karester, Sisdağı Yaylaları, Altındere Vadisi, Haçka, Canikdere, Hamsiköy..
Çok teşekkürler hocam

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam uzungölü unut sera gölüne gitme buralara yuvalanmış araplar. sümelaya gidebilirsin sabah erken git.
Akçaabatta güzelce köfteni ye kardeşim. sonra güzel bir yaylaya git. maçkada mutlaka sütlaç yemelisin.
şehir içi tura 1 gün ayır. kazıklanmamaya dikkat et. arap çok olduğundan arada kaynamayın hocam.
Akçaabat köftesiyle sütlacı yazdım hocam eyvallah

kocoglu61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cazılar Deresi, Hamsiköy, Şahinkaya, Limni Gölü, Tonya Canikdere Şelalesi. Yakıta kıyıyorum vaktim de var derseniz de Rize'de Zilkale - Palovit Şelalesi - Elevit Yaylası yapabilirsiniz (bu rota muhtemelen kalabalıktır.). Uzungöl kalabalıktır. Sümela Manastırı'na otopark koydular ücret ödeyip aracı otoparka bırakıp tekrar ücret ödeyip dolmuşla Manastır'a devam ediyorsunuz kendinizi dolandırılmış hissedebilirsiniz. Yorumlara aldanmayın Araplar insan yemiyor sadece yayla yollarında kötü şoförler oralarda dikkat ederseniz iyi olur.
Dikkate alacağım önerilerinizi teşekkürler hocam