Herkese hayırlı günler dilerim..
Bir panel kodluyorum ve üyeler bana aidat göndererek dekont gönderiyorlar
dekontları panelden üye, ay seçtikten sonra yükleme yaparak ilgili üyenin klasöründe saklama yapıyorum.
buraya kadar her şey normal
veritabanım ise
Aidat_Kimlik, Aidat_Tutar, Aidat_Yil, Aidat_Ay, Dekont_Dizin, Uye_Kimlik şeklinde
hangi yılda isek o yılı otomatik
$Yil = date("Y");şimdi sorum şu olacak üyeler bazen 2 ay gecikmeli ödeme sağladığında 2 aylık aidatı tek dekont ile gönderiyor
bu kısımda üye ay seçip dekont yüklediğimde örneğin 2024_Ocak.pdf olarak kayıt ediyor
gönderilen 2 aylık tutarı ikiye bölüp veri girişi sağlıyorum ama
peki ya şubat ne olacak 2 ayı birden ödedi sonuçta
aylar seçimine multi select veriyorum 2024_Ocak-Subat.pdf olarak da ayarlıyorum dosya adını vs
gönderilen smside ayarlıyorum ama bu sefer
veritabanım ise
1, 300, 2024, Ocak, 2024_Ocak-Subat.pdf , 1
1, 300, 2024, Şubat, NULL, 1
şeklinde oluşuyor
2 ayrı veri girdiğimde üyeye 2 ayrı sms gidiyor benim isteğim tek sms gitmesi multi seçimlerde seçilen aylar için tutar input açılmasını mı sağlasam acaba sonrasında tutarları toplar ve aylar zaten seçili ona göre sms attırırım
daha sonrasında üyeler panelde ödemelerim kısmından yıl seçerek ocak şubat ödemelerini görücekler ona göre dizayn etmeliyim
Merhaba <user>,
<amount>TL Tutarındaki Odemeniz <Year> <Month> Ayı için Sisteme Girilmistir, Tesekkurler.
anlatamadığım bile bi mantık saçmalığı döngüsüne düştüm .d
( paytr de düşündüm ama kalkışmak istemedim, tcpdf ile bodro tarzı bir şey de denedim ama dekont daha resmi kaldığından ileriye dönük riske atmak istemedim )