Genel anlamda sosyal medyaların haddi çok aştığı, oradaki sayıları bir kaç bini geçmeyecek şarlatanların para kazanmak için tüm toplumu olumsuz etkilediği, iş yapıp para kazananlardan da devleti ve vatandaşı suistimal edenlerin çok olduğu, başta sosyal medyaların kendisinin milyar dolarlar kazanırken ülkemize değil de paraları ülkesine taşıdığı ve bunun ciddi bir cari açık doğurduğu gibi bir çok konuya katılmaktayım, bunun üzerine çocukları, gençleri hedef alan dejenerasyon da eklenince iş çığrından çıkıyor ve bunların kesinlikle ivedilikle çözülmesi gerektiğini düşünmekteyim lakin bu top yekün yasak yoluyla olmamalı.
Kurunun yanında yanan yaşın suçu nedir? yaşın hakkı korunarak bu yapılmalı!
(Önceden instagramdan gelir elde ediyordum şuan, şimdilik etmiyorum. Fikirlerimin benim kazanmam ya da kazanmamamla alakası yok, direkt konu hakkındaki tüm sosyal medyaya bakışımdır.)
Ayrıca sosyal medyadan para kazananlarda şöyle bir ders almışlardır buradan umarım: sadece sosyal medyaya değil, kendi sitelerine yatırım yapmalarının ne kadar önemli olduğu! Bugün devlet kapattı yarın sosyal medyanın kendisinin hesaplarınızı x sebeple silmeyeceğinin garantisi var mı?
En güzel yatırım kendine (kendi sitene, işine) olan yatırımdır!
Bence.
Sevgiler.