Tartışmak için konu açılmışa benziyor.

Size katılmıyorum. Hatta bizim ülkemizde vurulacak en saçma yer olan vergiden vurmuşsunuz.
"Ortalama bir kuyumcunun beyan ettiği aylık vergi matrahı 16 bin 46 lira. Doktorlarımızın 27 bin 376 lira. Bunlar çok düşük rakamlar. Avukatlarımızın beyan ettiği yıllık ortalama matrah ise kişi başı 17 bin 805 lira" diyen bizim maliye bakanımızdı. Bunların yanında "bu ülkenin" milyar dolarlık şirketlerin vergi vermemesi hatta bizati silinmesi herkesin gözü önünde.

Bu platformlarda reklam verirken vergisini veriyorsunuz. Platformlar buna göre güncelleme yapıyorlar. Örneğin Google 1 sene olmadı politikasını değiştireli. Siz haricinde de kimseyi görmedim bu platformlar vergi ödemiyor bizim ülkemize diyen.

Eğer kişilerden bahsediyorsanız da kuyumcu matrahı 16bin lira görünen ve bunda anca yeni sorun gören maliye ve devlet koşturmalı değil mi? Zaten koşturuyor da. Bu forumda nice cezaları gördük...

Her dönem, bir önceki dönemden daha ileri olmak zorunda maalesef. Ben öyle çok seven, çok takılan, çok zaman geçiren biri değilim ama müşterilerimiz ekmeğinin yarısı buradan dönüyordu. Instagram'dan Romanya'ya panel sattık, Bulgaristan'a iç kapı sattık desem ne kadar inanacaksınız?

Siz sanıyorsunuz ki insanları Instagram bozdu, olmayınca düzelecek. Kökünde sorun olan ağacın dallarını sorgulamazsın.