tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece İnstagram değil komple interneti kapatsınlar aslında değil mi hocam? Olmuyor böyle. Yıl olmuş 2024 ne gerek var ki internete falan? Güvercinler duruyorken yani… (!)
İnstagram demek internet deme kdeğildir. Bir kaç yıl öncesinde instagram yoktu bile. Genellemeler yapmaya gerek yok. İnstagram devletimizden üstün değildir. İstekleri karşılamak zorunda.
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EE günde kaç bin dolar ticaret yapılıyor?
  • -yapılıyorda kaçının vergisi ödeniyor? ticaret instagram dışında yasal platformlardada yapılabilir.
gibi gibi .... çok fazla devlet açısında haklı sebep sayılabilir. Bu konuda fikrimi paylaşmak istedim

Bu kadar vergi veriyorsak ne kadar yollar pahalı veya

Bir cep telefona 3 adet vergi veriyoruz

- KDV

- ÖTV

- Telsiz kullanım ücreti

Madem her şeye vergi veriyoruz GSS diye bir sistem niye var

Çok vergi alınan ülke de bazı kaynakların halka ücretsiz olması gerek
Alınan vergiler konusunda tartışabiliriz siz katılıyorum ama bu konu başka.
whiffex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Instagramda vergini ödemeden nasıl ticaret yapacaksın reis? Sıkıyorsa yap nasıl takibe yakalanıyorsun. Gerçi artık yapılabilecek bi insta kalmadı tr de.
Hocam şaka yapıyor olmalısınız bence
zargex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılmıyorum.
Saygı duyarım
tasarimeco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sen iyi değilsin galiba bence kaçının vergisi ödeniyora ödenmese bile tespit edilip cezalar geliyor zaten devletin parası kimsede kalmıyor zaten
Yapmayın hocam, nasıl vergi kaçırıldığını az çok biliyorsunuz. Sorun sadece vetgiden ibaret değil. İnstagram devletimizden büyük değildir. İSteklerini yerine getirmesi gerektiğini düşünüyorum.