Merhaba,
Arkadaşın nişanı için tüm (Opel Corsa d 2012 benzinli 1.2) 4 ve 2 bin ayrı ayrı vererek bakimlarimizi ve kontrolleri yaptırarak ya da ustanın yaptığını düşünerek Antalya'dan Mersin'e gittik. Orada 3 gün gezerek geri yola çıktık. 150 km sonra Yolda araba rampada birden hızlıca hararet yükseltmeye başladı, fan açtı normalde düşmeye başlaması gerekirken hızla artırıyordu, hemen sağa çektim, kaputu bir açtık, radyatör yanından deli gibi su fışkırtıyor. Soguttuk ettik.
Neyse eşimle bir sürü rezillik köylüler evini açtı falan derken gecenin 3unde geri Mersin'e çekici ile gittik.
Araba kontrollerinde bobin altıni sokup marş basinca yataktan deli gibi su fışkırttı. Anladık üst kapak sökülecek aşağıdaki masraf çıktı, siz siz olun düzgün ustalara gidin ben gibi ustaya güvenip,üstüne para verip yola çıkmayın. Kaçak testi yapan, kaçak var mı diye bakan 2-3 ayrı usta ve son bakımlarını yapan kaloriferdeki deliği fark etmemiş belki de 1 aydır öyle biniyordum. Kime gitsem abi taş gibi araba bişey yok diyorlardı sonuç araba 100 binde conta yaktı.