Merhabalar, gün içinde çok yoğun olduğum için mantıklı düşünemiyorum o yüzden sizlerden destek almak amaçlı böyle bir konu açıyorum şimdiden değerli fikirleriniz için teşekkür eder tüm herkese saygılarımızı sunarım.
Yerel olarak web tasarım ve SEO hizmetleri dalını yeni bir firmamız ile faaliyetlere başladık. Denizli de ünlü bir soğuk hava satışı yapan firma bizlere ulaştı görüştük anlaştık ve fatura istemediklerini de belirttiler. Projeyi tamamladık, bir firmadan referans olarak gelmişti bizlere. Büyük bir proje xxx.xxx tutarlı bir çalışma oldu. Müşterimden 3 haftadır ödeme alamıyorum aradığımda şu gün bu gün diyor en son bu gün sabah aradım faturasız anlaştık ancak bu seferde fatura talep ettiler dedim + verirseniz keseriz, kendisi de bize çok maliyetli olur o zaman falan filan dedi yarısını ben karşılayayım dedim bekledi telefonda ses vermedi ve telefonu suratıma kapattı. Aradığımda başkası ile görüşüyordu ve şu anda daha dönüş yapmadı (3 saat) geçti.
Müşterime kötülük yapabilirim, ne tarz kötülükler yapabilirim veya iyi bir yöntem ile nasıl paramızı alabiliriz yardıma ihtiyacımız mevcuttur. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.