Boş yapmışsınız. Arkadaş itemsatis, hesapsatis gibi platformları kabul ediyor gibi gözüküyor. Ödeyin ekstra komisyonu aracı platform ile ticaretinizi yapın. 20 Ticaret puanı olan 2 yıllık üye bile forumda ben güvenilirim diye ahkam kesip diğer kişileri d*lancırıcılık ile suçluyor...
Not: Forumu kullanan çok aktif ve güvenilir üyemiz konuyu nereye açması gerektiğini bilmiyor. Son zamanlarda "Önden ödemem yapmam" diyip iş yaptırmaya çalışanlar çoğaldı. Herkes çok iyi biliyorki önden ödemenin yarısını almamıza rağmen işi teslim almayan birçok kişi var burada. İşinize gelmiyorsa çalışmazsınız olur biter.
WhatsApp goruntuleri bana ait hocam, teşekkür ederim benim hakkımı savunduğunuz için. Ben hesap satış siteleri aracılığı ile teklifimi de yapmistim. Fakat arkadaşım sadece kendini güvene almak için direkt bu şekilde yaklaştım yaptı. Platform üzerinde bir kaç gündür şahit oldum evet *********** çok. Fakat herkes *********** olacak diye birşey de yok.
Bakalım hesabı ilk verdim arkadaşa, bizi ugrastiracsk mi odememizi yapacak mı bekleyip göreceğiz. Teşekkürler iyi forumlar 🙏
Aramızda ticaretimizi gerçekleştirdik. İkimizde normal olarak pek güvenilir yaklaşamadik fakat ticaretimizi sorunsuz yaptık. Kendisine teşekkür ediyorum. Bir dost kazandım diyelim, hepinize bol kazançlar.